Ara podeu esborrar REALMENT Uber del telèfon

Alguna vegada ha utilitzat un servei de compartició de passeigs? Poden ser molt convenients i assequibles si necessiteu arribar a algun lloc i no disposeu del vostre propi transport. Simplement, obriu l'aplicació de l'empresa, sol·liciteu un viatge i, així, el conductor arribarà en pocs minuts.

Malauradament, recentment s'ha mostrat una important preocupació sobre la privadesa amb l'aplicació d'Uber. L’empresa ha estat acusada d’utilitzar la seva aplicació per fer el seguiment de clients sense el seu coneixement. Tanmateix, hi ha bones notícies, ara hi ha una manera senzilla d’esborrar l’aplicació i evitar que us faci un seguiment.

Com evitar que l’aplicació d’Uber et faci un seguiment

Recentment, Uber va anunciar que actualitzarà la seva aplicació per posar tota la configuració de privadesa en un sol lloc i facilitar-ne l’ús. La companyia va dir que es pretén donar als pilots una major elecció i control de la informació que comparteixen amb Uber. Durant les properes setmanes, haureu de veure un menú de configuració de privadesa dins de l'aplicació. Semblarà així:



Imatge: Exemple de configuració de privadesa a l’aplicació d’Uber. (Font: Uber)

Com es pot veure a la imatge de dalt, serà més fàcil que mai eliminar l’aplicació. En el passat, els usuaris tenien que enviar un missatge de correu electrònic al servei d'Uber per demanar que es suprimeixi l'aplicació del telèfon.

Ara, podreu esborrar-lo directament de l’aplicació obrint la Configuració de privadesa. Per tant, si no creieu que Uber és seriós sobre la vostra privadesa, podeu alliberar-vos de l'aplicació fàcilment.

Uber nega al·legacions de seguiment dels seus clients. Un portaveu va dir a Tech Crunch:

'Absolutament no fem un seguiment dels usuaris individuals ni de la seva ubicació si hem suprimit l'aplicació. Tal i com destaca la història del The New York Times fins al final, aquesta és una manera típica d’evitar que els defraudadors carreguin Uber a un telèfon robat, posin una targeta de crèdit robada, facin un viatge car i esborrin una vegada i una altra el telèfon.

'Tècniques similars també s'utilitzen per detectar i bloquejar els inicis de sessió sospitosos per protegir els comptes dels nostres usuaris. El fet de ser capaç de reconèixer els mals actors coneguts quan intenten tornar a la nostra xarxa és una mesura de seguretat important tant per a Uber com per als nostres usuaris. '

Si decidiu suprimir l’aplicació Uber, l’empresa va dir que teniu 30 dies per canviar d’opinió i reactivar el vostre compte.

Esteu convençuts que no se us farà un seguiment després de suprimir l'aplicació Uber? Deixa un comentari i explica’ns els teus pensaments.

Nota: Si llegiu aquest article mitjançant l'aplicació, feu clic aquí per veure un exemple de la pàgina de configuració de privadesa d'Uber.

Més històries que no us podeu perdre:

3 maneres d’evidenciar el vostre ordinador

Una manera d’impedir que Facebook us faci un seguiment

Google i Facebook han aconseguit una estafa de phishing de 100 milions de dòlars